Wandelen

Heuvelland Wandel4Daagse 2018

De 31e Heuvellandse Wandel4Daagse zal in 2018 gehouden worden van donderdag 9 t/m zondag 12 augustus. Op de camping zijn nog beperkt kampeerplaatsen beschikbaar. 

Wandelen in de omgeving

     

In de directe omgeving van camping de Cauberg zijn heel veel wandelmogelijkheden. Het Geuldal, het Ingendael,  het Polferbos (een oerbos waar geen auto’s  kunnen komen) het Mergelplateau met de fruitboomkwekerijen en het Gerendal met de wilde orchideeën.  Korte wandelingen, lange dagwandelingen,  met of zonder gids, er is voor elk wat wils.  Ook de lange afstandswandelingen als Pieterpad, het Krijtlandpad en het Pelgrimspad komen vlak langs de camping. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met www.campingdecauberg.nl of telefonisch via 043-60 123 44 en tijdens uw verblijf bij de campingreceptie. Wij helpen u graag een stapje verder. 

U kunt gratis de Wandel-app downlaoden om een mooie wanderoutes uit te zoeken 

Wandelen met Annet

Vanaf de camping kunt u prachtige wandelingen maken met Annet. Zij is wandelgids/trainer en neemt u mee naar de mooiste plekjes in de omgeving. Ook het Limburgse Heuvelland, de Voerstreek in België of de Eifel in Duitsland kent zij als geen ander. U krijgt tijdens deze (dag)tochten, behalve een mooie wandeling, ook informatie over de streek.  Alle wandelingen met Annet starten om 10.00 uur (tenzij anders aangegeven)

Meer informatie kunt u vinden op www.wandelenmetannet.nl  of bij de receptie van de camping.