Over de camping

Camping de Cauberg is een gezellige camping voor iedereen. Gelegen aan de rand van het mergelplateau op een hoogte van 147 meter heeft u vanaf de camping een fantastisch uitzicht over de Geulvallei. Het is bovendien de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op deze pagina vertellen wij u graag iets meer over onze camping.

Kampeerplaatsen

De camping beschikt over 13 comfortplaatsen met tv-aansluiting, een eigen waterkraan en 16A elektriciteit. Daarvan is er 1 geschikt voor een camper. Er zijn 26 standaardplaatsen voor een camper en 13 standaardplaatsen voor een ander kampeermiddel. Deze plaatsen zijn voorzien van 6A elektriciteit (mogelijkheid voor 10A tegen bijbetaling). Er zijn 5 plaatsen voor een kleine tent (evt. met auto en/of elektriciteit). Op het terrein zijn watertappunten en er is gratis WIFI.

Huisdieren

Uw huisdier mag mee op vakantie naar de camping, mits kort aangelijnd en altijd in het zicht. In het eetcafé, sanitairgebouw en de trekkershutten zijn geen honden toegestaan, maar op het terras zijn ze welkom.

Kwaliteit

Camping de Cauberg is een ACSI en ANWB-erkende camping en bekroond met het eindcijfer 8,7! Wij voldoen aan de, door de ACSI en ANWB gestelde eisen voor kwaliteit van voorzieningen, aantal toeristische plaatsen, gastheerschap, en acceptabele kampeervoorwaarden. 

Openingstijden

In 2021 is de camping geopend van 19 maart t/m 31 oktober en tijdens de kerstmarktperiode van 12 november t/m 24 december.

Uw kampeerplek is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 14.00u. Op de dag van vertrek dient u de plek voor 11.00u te verlaten. (In het laagseizoen is in overleg een late uitcheck mogelijk tot 17.00u)

Wij hopen u snel te mogen begroeten op Camping de Cauberg in Valkenburg aan de Geul waar kwaliteit en gastvrijheid garant staan voor een vakantie op hoog niveau.