Over de camping

Camping de Cauberg is een gezellige camping voor iedereen. Gelegen aan de rand van het mergelplateau op een hoogte van 147 meter heeft u vanaf de camping een fantastisch uitzicht over de Geulvallei. Het is bovendien de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Op deze pagina vertellen wij u graag iets meer over onze camping.

Kampeerplaatsen

De camping beschikt over 13 comfortplaatsen met tv-aansluiting, een eigen waterkraan en 16A elektriciteit. Er zijn 41 standaardplaatsen en 5 plaatsen voor een kleine tent. Een gedeelte van de standaardkampeerplaatsen is half-verhard, speciaal voor campers. Alle toeristische plaatsen zijn voorzien van elektriciteit (6A, mogelijkheid voor 10A tegen bijbetaling). Op het terrein zijn watertappunten en er is gratis WIFI.

Huisdieren

Uw huisdier mag mee op vakantie naar de camping, mits kort aangelijnd. In de huurfaciliteiten worden geen huisdieren toegestaan en binnen in het horecagedeelte worden honden niet toegelaten, maar op het terras zijn ze welkom.

Kwaliteit

Camping de Cauberg is een ACSI en ANWB-erkende camping en bekroond met het eindcijfer 8,7! Wij voldoen aan de, door de ACSI en ANWB gestelde eisen voor kwaliteit van voorzieningen, aantal toeristische plaatsen, gastheerschap, en acceptabele kampeervoorwaarden. 

Openingstijden

In 2020 is de camping geopend van 27 maart t/m 25 oktober en tijdens de kerstmarktperiode van 13 november t/m 28 december.
(Zie voor de juiste data van de kerstmarkten onze agenda).

Uw kampeerplek is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 13.00u. Op de dag van vetrek dient u de plek voor 11.00u te verlaten. (In overleg is een late uitcheck mogelijk tot 20.00u.)

Wij hopen u snel te mogen begroeten op Camping de Cauberg in Valkenburg aan de Geul waar kwaliteit en gastvrijheid garant staan voor een vakantie op hoog niveau.