Over de camping

Op deze pagina vertellen wij u graag iets meer over onze camping met 60 plaatsen, inclusief trekkershutten.

Kampeerplaatsen

De camping beschikt over Plus-plaatsen met tv-aansluiting, een eigen waterkraan en 16A elektriciteit. De Plus-plaatsen zijn niet groter dan de andere plaatsen.
De 'gewone' camperplaatsen en standaardplaatsen voor een ander kampeermiddel, zoals caravan, vouwwagen en grote tent, zijn voorzien van 6A elektriciteit (mogelijkheid voor 10A).
Er zijn 4 tentplaatsen voor een kleine tent van max. 3x3m (evt. met auto en/of elektriciteit).
Op het terrein zijn watertappunten en er is gratis WIFI.

Trekkershutten

Op onze camping hebben we verschillende trekkershutten. Deze zijn heerlijk, knus en gezellig om in te kamperen. Wanneer 's morgens de gordijnen open gaan, kijkt u mooi weg over het prachtige Heuvelland. Er is 1 berghut (4 pers.), 2 wijnvaten (2-4 pers.) en 2 grotere wijnvaten (4 pers.). Ook kunt u buiten genieten aan de picknicktafels.

Huisdieren

Uw huisdier mag mee op vakantie naar de camping, mits kort aangelijnd en altijd in het zicht. In het eetcafé, sanitairgebouw en de trekkershutten zijn geen honden toegestaan, maar op het terras zijn ze welkom.

Kwaliteit

Camping de Cauberg is een ACSI en ANWB-erkende kleine camping en bekroond met 4,5 / 5 sterren! Wij voldoen aan de, door de ACSI en ANWB gestelde eisen voor kwaliteit van voorzieningen, aantal toeristische plaatsen, gastheerschap, en acceptabele kampeervoorwaarden. 

Openingstijden

In 2024 is de camping geopend van 22 maart t/m 23 oktober en tijdens de kerstmarktperiode van 15 november t/m 20 december.

Wij pauzeren van 12.00u tot 13.30u en van 17.15u tot 18.15u.
De receptie is dan gesloten.

Uw kampeerplek is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 14.00u. Op de dag van vertrek dient u de plek voor 11.00u te verlaten. 

Wij hopen u snel te mogen begroeten op Camping De Cauberg in Valkenburg aan de Geul waar kwaliteit en gastvrijheid garant staan voor een vakantie op hoog niveau.