Faciliteiten op Camping de Cauberg

Sanitair

In het verwarmd sanitairgebouw met GRATIS warm water vindt u royale douches, wastafels, wastafelcabines, een babybadkamer, toiletten, vaatwasplaatsen en een wasserette met wasmachine en wasdroger. De ruimtes worden regelmatig ontsmet d.m.v. een desinfectie-apparaat. Aan de buitenkant van het gebouw is een stortplaats voor het chemisch toilet. Natuurlijk is er ook een camperservicestation.

sanitair

Eetcafé + terras + speeltuin

In Eetcafé De Cauberg of buiten op het terras kunt u genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, frisdrank of een heerlijk biertje met eventueel iets lekkers erbij van de snackkaart, zoals een tosti, worstenbroodje of bittergarnituur. Ook is er de mogelijkheid voor (het afhalen van) pizza's.

speeltuin

Binnen is er gelegenheid voor een potje darts, tafelvoetbal of een gezelschapsspel.

6-12-2022

Winkeltje

In de kleine winkel kunt u verse broodjes, Limburgse vlaai en versgeperste jus d'orange bestellen voor de volgende ochtend. Dit kan 7 dagen per week. U kunt hier ook terecht voor gekoelde dranken, ijsjes, chips, soep, afwasmiddel, tandpasta, verloopkabels, etc. Ook beschikken we over toeristische informatie, wandel- en fietsroutes. Spelletjes, leesboeken en tijdschriften kunt u gratis lenen.  

winkeltje