Daarom Camping De Cauberg

  • Overnachten in een BERGHUT of WIJNVAT
  • OPEN VANAF 27 MAART t/m 25 OKTOBER 2020
  • OPEN TIJDENS DE KERSTPERIODE VAN 13 NOVEMBER t/m 28 DECEMBER 2020
  • Schitterend gelegen bovenop de beroemde Cauberg
  • Perfecte uitvalsbasis voor fietsers, wielrenners en wandelaars
  • Ruime plaatsen met uitzicht over de Limburgse heuvels
  • Zeer goed sanitair
  • Gezellig terras
  • Gratis WIFI

Camping De Cauberg in Valkenburg

CORONA INFORMATIE

Lieve gasten,

Uw gezondheid en van onze medewerkers gaat ons zeer aan het hart! Camping De Cauberg volgt dan ook strikt de adviezen van het RIVM op en we volgen het nieuws nauwlettend. Echter, voor zover Camping De Cauberg nu kan overzien is het ook in deze onzekere tijden goed mogelijk om met onze inspanning en met uw medewerking u een veilig en prettig verblijf te bieden de komende periode. Er is geen reden om onze camping te sluiten. U bent welkom!

Update 29-04-2020:
- De camping is open, maar het sanitairgebouw moeten we nog gesloten houden. U kunt buiten op het terrein schoon water pakken, uw camper vullen met schoon water, het vuile water legen en uw chemisch toilet legen.
- Het Heuvelland is weer open voor dagtoerisme. Dit betekent dat u zonder reservering naar de camping kunt komen.
Wanneer u wandelend of fietsend gaat genieten van de mooie omgeving, houd dan net als op de camping rekening met de 1,5 meter afstand van anderen en vorm geen groep. 

Onze camping is vernoemd naar de beroemdste berg van Nederland 'De Cauberg' in Valkenburg aan de Geul. De camping biedt u voldoende faciliteiten om uw vakantie zo comfortabel en compleet mogelijk te maken. Naast mooie kampeerplaatsen beschikt de camping ook over verharde camperplaatsen met gras. U kunt genieten van een schitterend uitzicht over het Geuldal en u kunt te voet naar het centrum van Valkenburg, Thermae 2000 en het Casino. Maastricht, Aken en Luik zijn dichtbij en goed bereikbaar.

Bent u toe aan een rustige, actieve of toeristische vakantie? Als onze gast kunt u hier genieten van een ontspannen sfeer, rust, ruimte en de natuur van het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Wilt u meer informatie over reserveren en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze camping!

Met vriendelijke groet, Niels en Jolanda