Camperplaatsen op de Cauberg bij Valkenburg

Goede verharde camperplaatsen bovenop de Cauberg

Op het terrein zijn verharde camperplaatsen, zodat uw camper in alle weersomstandigheden netjes blijft staan. Ernaast is gras, waar u de tafel en stoelen neer kunt zetten.
De 'Plus' plaatsen hebben tv-aansluiting, 16A stroom en een eigen waterkraantje (in de winterperiode is deze afgesloten tegen de vorst). Hier kunnen campers op tot max. 7,5 meter / 3500 kg. Campers langer of zwaarder dat dit, moeten een 'gewone' camperplaats reserveren. 
De 'gewone' camperplaatsen hebben we in verschillende formaten. We hebben plaatsen voor campers tot 6,5m en plaatsen voor campers tot maximaal 9m. Geef daarom alstublieft altijd de goede lengte aan! Gaat het om een uitzonderlijk hoge of zware camper, meld dit dan bij de opmerkingen, zodat we een geschikte plaats voor u plannen.

De 'gewone' camperplaatsen hebben 6A elektriciteit (10A is ook mogelijk tegen bijbetaling). De camperplaatsen zijn geïntegreerd op onze camping, dus u staat tussen de andere kampeermiddelen.

Op het terrein zijn watertappunten en er is over het hele terrein gratis en goed werkende WIFI.
In de winterperiode is het water op het terrein afgesloten tegen de vorst. Bij het sanitairgebouw kunt u altijd water halen.

Vanaf de camping is het 1 kilometer (12 minuten te voet) tot in het centrum van Valkenburg.