Trekkershut/ Wijnvat

Wilt u eens op een andere manier overnachten, in een origineel Finkota wijnvat?

Beleef de rust en geur die het vurenhout uitstraalt. Het is heerlijk, knus en gezellig om in te kamperen. Wanneer 's morgens de gordijnen open gaan, kijkt u mooi weg over het prachtige Heuvelland. 

U dient zelf voor beddengoed te zorgen. Denk aan (onder)laken, deken of slaapzak, kussensloop. Er is elektriciteit aanwezig en ook een verwarming voor de koudere dagen. Tevens zijn de wijnvaten voorzien van een magnetron, waterkoker en serviesgoed.
Buiten kunt u genieten aan de picknicktafel. Hier is een eigen waterkraantje. In de winterperiode is die afgesloten tegen vorst.

U maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen van de camping.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de wijnvaten!

Na het vertrek van gasten worden de trekkershutten ontsmet door middel van een desinfectie-apparaat.

Wijnvat 't Veatje en 't Tunneke (2-4 pers.)
Deze wijnvaten zijn 430 cm lang en hebben een doorsnede van 227,5 cm. Aan het einde is een groot 2-persoonsbed (2 matrassen van 1,95m x 1m). Onder het bed is een grote bergruimte met uittrekbare tafel. Links en rechts zijn zitbanken, welke zijn om te bouwen tot twee 1-persoonsbedden (2,1m x 0,7m). 

NIEUW IN 2022
Wijnvat Chardonnay en Merlot (4 pers.)
Deze wijnvaten zijn 540 cm lang en hebben een doorsnede van 220 cm. De ingang is aan de zijkant. Links is een 2-persoonsbed (2 matrassen van 2m x 0,7m) en rechts is een 2-persoonsbed (2 matrassen van 2m x 0,8m) Onder de bedden zijn grote bergruimtes. In het middelste gedeelte is een zitbank en een uittrekbare tafel.