Genieten in het Limburgse Heuvellandschap

Camping De Cauberg in Valkenburg

Camping de Cauberg - Kamperen bovenop de Cauberg in Valkenburg

Onze camping is genoemd naar de beroemdste berg van Nederland de 'Cauberg' in Valkenburg aan de Geul. De camping biedt u voldoende faciliteiten om uw vakantie zo comfortabel en compleet mogelijk te maken. U kunt genieten van een schitterend uitzicht over het Geuldal en u kunt te voet naar het centrum van Valkenburg, Thermae 2000 en het Casino. Maastricht, Aken en Luik zijn vlakbij en goed bereikbaar.

Bent u toe aan een rustige, actieve of toeristische vakantie? Als onze gast kunt u hier genieten van een ontspannen sfeer, rust, ruimte en de natuur van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Camping de Cauberg is een ideaal uitgangspunt voor al uw uitstapjes, wandelingen, fiets- of mountainbiketochten. Een heerlijke plek om helemaal tot rust te komen.

Wilt u meer informatie over reserveren en beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen u een aangenaam verblijf op onze camping!

Nieuwe eigenaren vanaf 1 februari 2017

Beste gasten,

Vele jaren hebben wij met  plezier Camping de Cauberg gerund en u regelmatig als gast mogen verwelkomen. Daarom  willen wij u  op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling.

Per 1 februari hebben wij de camping verkocht aan Sandra en Richard Schiffelers. Samen met hun kinderen gaan zij verder als de nieuwe eigenaren van camping de Cauberg.  

    

Het was voor ons een  moeilijke beslissing om de camping te verkopen maar wij  hebben een weloverwogen keuze gemaakt.

Graag bedanken wij u voor het vertrouwen dat we de  afgelopen jaren van u mochten ontvangen  en wij  hopen dat u nog vaak een  fijn verblijf gaat hebben op camping de Cauberg bij Sandra en Richard.

Graag tot ziens, Jan en Marja Klerkx

nl
Kies uw taal: